Sponsoracties

De Volvo Clubbonus: Verdien tot €1000,- voor de clubkas!

Wanneer (de ouder van) een lid van Avanti een nieuwe Volvo aanschaft of leaset bij een erkende Volvo-dealer zoals Harrie Arendsen, stort Volvo Cars Nederland het prachtige bedrag van € 1.000,- in de clubkas. Wanneer (de ouder van) een lid van Avanti een Volvo Selekt Occasion aankoopt, dan zal de club een bedrag van € 500,- gestort krijgen.

Klik op de onderstaande banner voor meer informatie.

 

 

AVIA Clubsparen: Tank de clubkas vol!

Speciaal voor sport- en andere verenigingen heeft AVIA het Clubsparen geïntroduceerd. De clubleden en alle andere mensen die de club een warm hart toedragen kunnen gratis punten sparen bij AVIA! Clubspaarders hoeven dus geen lid te zijn.

Bij elke tankbeurt bij een AVIA tankstation tank je in de eerste plaats al goedkoper dan je gewend bent. Daarnaast spaar je gratis en automatisch punten voor Avanti. Al deze spaarpunten worden realtime bijgeschreven op een speciale Clubspaarkaart waarmee Avanti punten kan verzilveren. Honderd spaarpunten leveren € 2,00 op voor de clubkas. Dat kan dus snel oplopen!

Hoe spaar ik mee?

  • Om clubcardspaarkaart te ontvangen: meld je bij de bar. Daar kan het inschrijfformulier ingevuld worden en je ontvangt meteen de spaarkaarten kunt gelijk goedkoop tanken en punten voor de club sparen.
  • Bij het tanken: bij de onbemande stations doe je eerst je spaarkaart in de automaat en daarna je betaalpas. Bij de bemande stations toon je vóór het afrekenen jouw spaarkaart.

Dus ga snel naar 1 van de AVIA tankstations! In Winterswijk vind je deze aan de Koningsweg 30 en de Kottensweg 96.