Contact

WMHC Avanti
 
Adres
Bezoekadres
Jaspersweg 11
7103 AV Winterswijk
0543-518090 (clubhuis)
Postadres:
P/A Penningmeester
W. Dreeslaan 65
7103 JE WINTERSWIJK

Info vereniging
[email protected]
Info website
 
 
 
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
 
terug naar vorige scherm
Verantwoord Alcohol schenken als barvrijwilliger
18-12-2016

Help jij ons mee met het realiseren van de IVA registratielijst?(Instructie Verantwoord Alcohol schenken)

De Drank- en Horecawet vereist dat er altijd een barvrijwilliger aanwezig is die een instructie verantwoord alcohol schenken (IVA) heeft gevolgd op tijden dat er alcohol wordt geschonken in een sportkantine. NOC*NSF heeft samen met de KNVB, KNHB, het Watersportverbond, de KNKV en KNLTB gewerkt aan een IVA, die sportverenigingen GRATIS & ONLINE wordt aangeboden.

Als vereniging zijn wij door de gemeente verplicht om een IVA registratielijst aan te leggen. Jij kunt ons hierbij helpen door digitaal de IVA test te doen. Wij kunnen dan bij controle een zo volledig mogelijke lijst overleggen.

Hoe werkt deze online IVA?
Op de website staat wat je als een potentiele barvrijwilliger moet weten om verantwoord alcohol te kunnen schenken. Je kunt je kennis toetsen door middel van een test van 20 vragen. Bij het succesvol afronden van de test kun je direct een certificaat uitprinten en krijg je er bovendien nog een gemaild.

Doe, voordat je je bardienst gaat draaien, eenmalig de IVA test op http://www.nocnsf.nl/iva zodat we samen achter de bar weten hoe we volgens de wet met alcohol schenken om moeten gaan. Zo kunnen we allemaal op een prettige en verantwoorde wijze achter de bar samenwerken.

Bedankt namens de Barcommissie

* Bij de test kun je bij e-mailadres barverantwoordelijke: indiraordelman@gmail.com invullen. Wij ontvangen dan automatisch een kopie van jouw certificaat.

 

 

 
 

Hoofdsponsor

Mededelingen

Clubcompetitie

1. MA1
2. JB1
3. Dames 1
4. Dames 2
5. Veterinnen
hele clubcompetitie..

BAS!

(% bezetting bar)

Laatste reacties

Wedstrijden links

Recente verslagen

Nog geen verslagen.

Clubprestaties

overall greengeelred
week greengeelred

overall: 7% |week: 56%